Naar Lofoten voor Nature Talks

Lente tijdens winter op Lofoten

Het is zover. Ik ga naar Lofoten voor Nature Talks en jij kan mee. Genieten van sneeuw, ijs, bergen en fjorden op de eilanden archipel op 68° noorderbreedte. Met een beetje geluk zien we ook nog de dans van vrouwe Aurora.

Geschatte leestijd: 3 minuten

Het heeft even geduurd, maar het is dan zover. De reis naar Lofoten voor Nature Talks is gepland. Via de site van Nature Talks vind je alle informatie en je kan je daar ook opgeven. Ga jij mee op deze fantastische reis?

Naar Lofoten met Nature Talks
Het strand van Skagsanden bij Flakstad. Een bekend strand dat in maart 2024 een uniek uiterlijk had.

Winter op Lofoten

Sneeuw en ijs, fjorden met prachtige bergen en hier en daar de rode vissershuisjes. Je hebt de beelden ongetwijfeld al vaak gezien. Misschien hier in mijn blog, en anders overal op social media. Het is het gebied waar ik al jaren lang naar toe ga tijdens de winter op Lofoten. Vanaf 2025 na ik naar Lofoten voor Nature Talks om een kleine groep naar de mooiste plekken te begeleiden.

Een reklame boodschap
Het noorderlicht boven de bergen van Flakstad
Het noorderlicht boven de bergen bij Flakstad.

Kijk op de website van Nature Talks en geef je op om mee te gaan in 2025.

Tijdens deze reis zijn we met een kleine groep. Dit biedt veel flexibiliteit zodat we makkelijk kunnen schakelen wanneer de weersomstandigheden erom vragen. Ik neem je mee naar een selectie mooie plekken waar we de fjorden op de mooiste manier kunnen fotograferen.

Lente tijdens winter op Lofoten
De branding op het strand van Storsandnes

Als extra wordt er een zeearenden excursie gepland. We gaan met de boot op zoek naar deze fantastische roofvogels om ze goed te kunnen fotograferen. We zijn nog druk bezig met de details over deze reis maar je kan je al opgeven. Wil je altijd al naar dit fantastische fotogenieke deel van Noorwegen? Wil je kans hebben op het zien en fotograferen van het geheimzinnige noorderlicht? Neem dan je kans waar en geef je op.

Advertentie
adsense
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties