Menu Sluiten

Nachtfotografie: Industrie in Moerdijk

Ondanks de regen hebben we gisteren een kijkje genomen op het industriegebied Moerdijk. Het natte weer nodigde niet erg uit, maar onder de beschutting van de bagageklep heb ik een paar nachtfoto’s van het Shell-complex kunnen maken.

Advertisements

 

De verlichting van deze industrie maakt het erg indrukwekkend, èn fotogeniek. Het terrein is echter officieel niet toegankelijk voor onbevoegden, wat het fotograferen minder ontspannen maakt.

In het donker zoeken naar een goede plek is lastig dus het is verstandig om je bij daglicht te oriënteren zodat je rustig de mooiste plekjes kunt vinden. Ook de havens van Rotterdam, Antwerpen en de Maasvlakte lijken me prachtige locaties voor dit soort fotografie.

 

Momenteel ben ik de voorbereidingen aan het treffen voor een workshop nachtfotografie. De technieken die ik hier gebruikt heb zullen in deze workshop behandeld worden, samen met nog veel meer zaken. Iedereen die interesse heeft kan zich alvast melden. Je krijgt dan voorrang bij het aanmelden voor de eerste workshop.

Deze berichten vind je misschien ook interessant

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x