Een foto op de nieuwe CD-single van Arcana

Lang geleden, in de tijd van Napster, leerde ik band Arcana kennen. De muziek sprak me direct aan. Jaren laten woonde ik een concert van Arcana in de W2 in Den Bosch bij, en raakte in contact met de leden van de band. Zo kwam er een foto op de nieuwe CD-single van Arcana.

Geschatte leestijd: 2 minuten

In juni 2010 gaf de Zweedse band Arcana een intiem optreden in de St. Stevenskerk te Nijmegen. Het was een van de eerste akoestische optredens die de band ooit gaf. Voor dit optreden was ik uitgenodigd door zanger en oprichter Peter Bjärgö en zijn vrouw Cecilia.

Kijk voor de complete set foto’s van het concert van Arcana in de St. Stevenskerk
op de website van Flickr.

Een reklame boodschap
Het concert van Arcana in de St. Stevenskerk in Nijmegen.
Arcana in de St. Stevenskerk op 5 juni 2010

De bovenstaande video is het nummer “Ascending of a New Dawn” dat in de St. Stevenskerk is opgenomen. Het geeft een goed idee van de muziek van Arcana.

Een foto voor de nieuwe CD-single van Arcana

Begin dit jaar nam Cecilia Bjärgö contact op met de vraag op een van deze foto’s gebruikt mocht worden voor de nieuwe cd van Arcana. Daar had ik natuurlijk geen bezwaar op. Na de lancering arriveerde het nieuwe album “As Bright As A Thousand Suns” via de post, samen met de cd-single “Emerald” waar op de achterkant de foto van het optreden uit 2010 prijkt.

Een foto op de nieuwe CD-single van Arcana
Arcana – As Bright As A Thousand Suns en de cd-single Emerald

Meer over Arcana is te vinden op de site: http://www.erebusodora.net/arcana/

Advertentie
adsense
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties