Officiële opening van de expositie ‘Vol op Stoom’

De afgelopen maanden was mijn expositie ‘Vol op Stoom‘ al te bezichtigen in de bibliotheken van Meijel en Reuver. Vanaf 6 mei is de expositie in de bibliotheek van Maasbree. Op die locatie zal ook de officiële opening plaats vinden.

De expositie zoals deze te zien was in de bibliotheek in Meijel

 

Maasbree heeft een vriendschapsverdrag met het plaatsje Wolsztyn in Polen. Vorig jaar is dit vriendschapsverdrag vernieuwd en na deze gebeurtenis is mijn expositie Stilte in de Peel in Wolstzyn tentoon gesteld. De foto’s die ik gemaakt heb van het stoomlocomotievendepot tijdens het verblijf in Polen staan nu in de spotlight. Hoewel de expositie Vol op Stoom al eerder te zien was, is de officiële opening in Maasbree vanwege de band met Wolsztyn.

De expositie in Reuver

Over de opening in Maasbree is het volgende bericht rondgestuurd:

Op donderdag 9 mei aanstaande wordt de fototentoonstelling van Nando Harmsen over het stoomlocomotievendepot in Wolsztyn officieel geopend door wethouder Paul Sanders van de gemeente Peel en Maas. Hierna volgt de presentatie van de Wolsztyn-special van het tijdschrift Rail-magazine.
Aansluitend verzorgt de organisator van de stoomlocomotievenparade in Wolsztyn, Wojciech Lis, een presentatie met beeld en geluid over het unieke stoomlocomotievendepot.
De opening vindt om 11:00 uur plaats in de Bibliotheek Maasbree, Kennedyplein 2 te Maasbree.

Een reklame boodschap

De opening is voor iedereen vrij toegankelijk. Ik zal zelf natuurlijk aanwezig zijn.

 

Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback
11 jaren geleden

[…] ik eerder al aangekondigd heb, heeft vandaag de officiële opening van mijn expositie ‘Vol op […]