Opaalkust door de ogen van de deelnemers

opaalkust door de ogen van de deelnemers

In september 2023 gaf ik wederom de masterclass lange sluitertijden aan de Opaalkust. Het was een zeer geslaagde editie met fantastische omstandigheden en gelegenheid voor prachtige foto’s. In dit blogbericht wil ik de Opaalkust door de ogen van de deelnemers laten zien.

Geschatte leestijd: 6 minuten

Voor elke masterclass die we aan de Opaalkust doen is het afwachten hoe de omstandigheden zijn. We kunnen de locaties regelen, we houden rekening met het getij, maar het weer kunnen we niet regelen. Fotograferen aan de kust van deze prachtige streek in Frankrijk is onder alle weersomstandigheden mogelijk. Mooi weer blijft echter prettig, samen met een mooie wolkenlucht. Dat hadden we tijdens de oktober editie.

De deelnemers van de masterclass lange sluitertijden aan de Opaalkust in september 2023
Dit waren de deelnemers van de masterclass lange sluitertijden aan de Opaalkust in september 2023.

Door de ogen van de deelnemers

Ik vind het altijd interessant en boeiend om foto’s van de Opaalkust door de ogen van de deelnemers te zien. Iedereen heeft eigen kijk op de foto’s waardoor ze uniek zijn. Een andere sluitertijd, een ander standpunt, een ander compositie, en een andere nabewerking. Het werkt inspirerend en brengt altijd nieuwe ideeën.

Een reklame boodschap

Ik vroeg de deelnemers om een drietal foto’s in te zenden. Hieronder in de galerij staan de ingezonden foto’s. Geniet ervan.

Galerij

Meer foto’s door Mon kan je vinden via: monvdm.myportfolio.com

Nieuwe data in 2024

Wil jij ook foto’s van de Opaalkust maken zoals die door de ogen van de deelnemers? We hebben nieuwe data voor 2024 gepland. De aanmeldingen zijn al snel gegaan zodat er nog maar een paar plaatsen vrij zijn voor in september. Kijk op de webpagina voor de data en de beschikbaarheid.

Ik wil de deelnemers van deze masterclass danken voor het enthousiasme en de inzet. En voor het insturen van deze selectie prachtige foto’s.

Advertentie
adsense
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Liesbeth Verkade
Liesbeth Verkade
8 maanden geleden

Hallo Nando,
Wat een mooie foto’s hebben jullie gemaakt. Het kriebelt aan alle kanten. Ik ken zowel de Opaalkust als de Tarn. Wat zou ik graag een keer mee gaan! Helaas is mijn mobiliteit te beperkt.
Ik wens jullie alvast mooie workshops en hoop een beetje te kunnen meegenieten naderhand

Groeten uit Uelsen,
Liesbeth