Palais Ideal photoshoot

PALAIS IDEAL

PALAIS IDEAL; een nieuw project van muzikant John Edwards, samen met Richard van Kruysdijk. Old school new wave met een vleugje darkwave. Het is een ode aan de bands van de jaren tachtig. In dit bericht vertel ik over de Palais Ideal photoshoot.

Geschatte leestijd: 3 minuten

Een nieuwe band betekent nieuwe foto’s. Het Evoluon, het futurische bouwwerk uit de jaren zestig, was daar de perfecte plek voor. Daar, binnen in de UFO van Eindhoven had ik de leden van PALAIS IDEAL voor de camera.

Fotograferen in een iconisch gebouw

De keuze voor de locatie was niet zo moeilijk. Het dak van het Evoluon in Eindhoven leek gemaakt voor deze fotosessie. Op de bovenste etage in de grote schotel, waar een deel van de vloer een enorme spiegel is – of lijkt – spiegelt het prachtige plafond perfect.

Een behind the scenes opname van deze fotosessie
Palais Ideal fotoshoot met behulp van een flitser

Palais Ideal photoshoot in stijl

De foto’s moesten de uitstraling hebben die past bij de muziekstijl. Strak in het pak, donker, en heel grafisch. Natuurlijk konden deze foto’s niets anders dan zwartwit worden. De foto’s die hieronder staan zijn het resultaat.

Een reklame boodschap
PALAIS IDEAL
PALAIS IDEAL
PALAIS IDEAL

Een EP en een video

Het is fantastisch dat deze foto’s gebruikt zijn voor de EP die Palais Ideal uitgebracht hebben. Behalve dat is er ook een videoclip uitgebracht. Bekijk de video, en geniet van een beetje nostalgie van de jaren 80 new wave.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=gquSIWcfM2s]

PALAIS IDEAL: http://www.palaisideal.net/


Equipment

Advertentie
adsense
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties