Perfect Belichten ligt in de winkel

Perfect Belichten ligt in de winkel

Het stond al verschillende keren aangekondigd op mijn site, mijn Facebook pagina, en diverse andere plekken. De lancering van mijn boek. Nu is het dan zover. Het boek Perfect Belichten ligt in de winkel.

Geschatte leestijd: 2 minuten

Na al die maanden werk is het dan eindelijk zover. Het boek Perfect Belichten ligt in de winkel. Ik had het al diverse keren aangekondigd, maar nu ik de eerste exemplaren daadwerkelijk in handen heb is het pas echt geworden. Althans, zo voelt het.

Perfect Belichten ligt in de winkel
Mijn boek Perfect Belichten ligt in de winkel

Bestel mijn boek Perfect Belichten
via deze link bij Van Duurenmedia.nl

172 pagina’s boordevol informatie

Het boek Perfect Belichten is 172 pagina’s boordevol informatie over het belichten van je foto. Het is voorzien van veel foto’s, grafieken en tabellen zodat je nooit meer voor een situatie komt dat je geen goed belichte foto kunt maken.

Een reklame boodschap

Het is bestemd voor de beginnende fotograaf, de gevorderde beginner, en de serieuze hobbyist die het maximale uit zijn of haar camera wil halen.

Het boek perfect belichten ligt nu in de winkel

Heb jij de lezing Licht Vangen bijgewoond of gevolgd? Dan is dit boek Perfect Belichten een prachtig naslagwerk en leerboek. Het bevat onder andere alle informatie die ik tijdens deze lezing geef. Maar het is ook veel uitgebreider, en aangevuld met een speciaal hoofdstuk over HDR fotografie en technieken om je foto perfect te belichten.

Bestel mijn boek Perfect Belichten
via deze link bij Van Duurenmedia.nl

Het boek geeft je tevens toegang tot een aantal video’s die ik voor Photofacts Academy heb opgenomen over het beheersen van de belichting. Dat geeft het boek nog een extra meerwaarde.

Ik ben er erg trots op dat het e-book dat ik eind vorig jaar gelanceerd heb nu als fysiek boek in de winkel ligt. Heb je het boek al besteld? Of ga je het bestellen, dan wens ik je veel leesplezier.

Advertentie
adsense
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
M Noorlander
M Noorlander
3 jaren geleden

Proficiat Nando

T.W.van Urk
3 jaren geleden

Gefeliciteerd!
Altijd een mooie mijlpaal 🙂