Publicatie in Roots Natuuragenda 2013

Het tijdschrift Roots geeft elk jaar een natuuragenda uit. In de editie van 2013 had ik ook een foto die erin terecht kwam. Een publicatie in Roots Natuuragenda 2013. Altijd leuk, toch?

Geschatte leestijd: 2 minuten

Plots, onverwachts kreeg ik een berichtje van het tijdschrift Roots. Een van de foto’s die ik in het half jaar vooraf ingestuurd had was geselecteerd om een plaatsje in de Natuuragenda 2013 te krijgen. Om welke foto het ging werd er niet bij vermeld.

Maar toen was het zover. Ik kreeg een exemplaar van de agenda via de post binnen. En jawel, bij week 6 stond de foto dan. Het was de publicatie in de Roots Natuuragenda 2013 van het zwartwit sneeuwlandschap, die ik lang geleden op de Strabrechtse Heide gemaakt had.

Een reklame boodschap
Publicatie in Roots Natuuragenda 2013
Publicatie in Roots Natuuragenda 2013

Het was een foto die ik ook al enkele jaren voorheen in formaat 40 x 60 aan de muur had hangen. Een foto waarmee ik heel blij was, en nog steeds ben. Dit soort kleine publicaties maakt me altijd weer blij. En toch stuur ik maar weinig meer in. Misschien moet ik dat toch wat vaker doen want het blijft leuk om je foto’s in print te zien verschijnen. Het is in ieder geval minder vluchtig dan een plekje op sociale media.

De foto is tijdens een van de strenge winters gemaakt, die Nederland even had. Meer foto’s van deze winters heb ik gebruikt voor de expositie Stilte in de Peel, die zowel in Nederland als in Polen te zien is geweest. Deze foto zat daar natuurlijk niet bij, aangezien dit niet de Groote Peel was. Maar dat maakt de foto niet minder mooi.

Wil je meer weten over het maken van een zwartwit foto?
Lees dan mijn artikel Landschappen fotograferen in zwartwit

De foto is ook te vinden op de website Flick-r, waar ik nog steeds veel foto’s heb staan.

Advertentie
adsense
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties