Menu Sluiten

Publicatie: Roots Natuuragenda 2013

Vorige week kreeg ik een berichtje van het tijdschrift Roots (voorheen Grasduinen). Een van de foto’s die ik afgelopen half jaar ingestuurd heb is geselecteerd om een plaatsje in de Natuuragenda 2013 te krijgen. Om welke foto het ging werd er niet bij vermeld.

Deze week heb ik de agenda ontvangen. Bij week 6 staat de foto dan: een zwartwit sneeuwlandschap.

Advertisements

 

Dit soort dingen maakt me altijd weer blij. En het leuke ervan is; deze foto hangt al enkele jaren op 30×40 formaat in mijn woonkamer.

De originele foto is te vinden op flick-r.

 

Deze berichten vind je misschien ook interessant

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x