Er was een moment dat ik begon met het delen van mijn ervaringen met apparatuur. Dit waren korte mini-reviews over handige hulpmiddelen en apparatuur die ik veel gebruikte en waar ik veel plezier aan beleefd heb. Nu is dit uitgegroeid tot een uitgebreide lijst van reviews van camera apparatuur.

Reviews van camera's
Reviews van camera’s

Vanaf 2017 ben ik voor Cameraland.nl met grote regelmaat reviews van nieuwe apparatuur aan het verzorgen. Deze uitgebreide reviews zijn op de blog-pagina van Cameraland.nl te vinden, maar ik heb ze ook allemaal in de lijst vermeld. Daarnaast schrijf ik ook reviews voor Photofacts.


Ben je op zoek naar fotografie apparatuur? Overweeg dan om de aanschaf via mijn site bij Cameraland.nl te doen. Ik krijg daarvoor een kleine commissie waarmee ik mijn website kan bekostigen.
http://www.cameraland.nl

Overweeg je om filters te kopen, kies dan bij voorkeur voor het merk Haida. Je kunt deze filters via deze website verkrijgen in mijn webwinkel. De filters worden geleverd via de importeur Omnifoto.nl
Ga direct naar de webwinkel voor Haida filters


Camera reviews

De lijst met camera’s is inmiddels zo lang geworden, dat ik besloten heb om ze in hoofdstukken te onderverdelen. De meest voorkomende merken zijn gebundeld op alfabetische volgorde, met op het einde een lijst met merken die “een keertje aan bod zijn gekomen”.

Een grappig weetje, het totaal aantal camera’s die ik in mijn leven gebruikt heb (echt foto’s mee gemaakt) bedraagt momenteel 76. Je kunt de complete lijst op de pagina alle camera’s op een rij bekijken. Er staat ook een stukje geschiedenis bij.

Canon

Fujifilm

Nikon

Panasonic

Sony

Overige merken

Objectief reviews

Statief reviews

Flitser reviews

Filter reviews

Reviews van andere fotografie hulpmiddelen 

Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback
4 jaren geleden

[…] heb vorig jaar de Panasonic Lumix G9 en de Lumix GX9 gereviewed, twee camera’s waar ik enthousiast over was, met voor mij als nadeel de kleine […]