Schwarzblut en het album IDISI

Schwarzblut - IDISI

Dit jaar heeft de band Schwarzblut uit Deventer haar vierde album uitgebracht, genaamd: IDISI. Wat deze album release voor mij zo bijzonder maakt zijn de foto’s die voor het album gebruikt zijn. Deze heb ik gemaakt. Het mooiste van alles is de prominente plek die de foto’s hebben gekregen.  Reden te meer om een blogbericht over Schwarzblut en het album IDISI te schrijven.

Geschatte leestijd: 3 minuten

IDISI is het vierde en laatste album van de band Schwarzblut. Dit dubbelalbum wijkt erg af van de voorafgaande albums, in meerdere opzichten.

Allereerst is de stijl van het album compleet afwijkend van de eerste drie. In plaats van een typische setting waarin de bandleden een prominente rol hebben, samen met een unieke kledingstijl, staat dit album bol van de sfeervolle landschappen. Dit zijn de foto’s die ik gemaakt heb.

Een reklame boodschap
Het album IDISI van Schwarzblut
Het album IDISI van Schwarzblut

De album presentatie in Deventer

Natuurlijk ben ik voor de album presentatie speciaal naar het Burgerweeshuis in Deventer gegaan, waar ik meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt heb om voor de verandering weer eens concertfoto’s te maken.  De volledige set foto’s is te vinden op Flick-r via de volgende link:

Schwarzblut
Mijn Schwarzblut foto’s op Flick-r

 “For the love of historical Germanic poetry and organic electronic music we established ‘Die goetheanistische Tonkunstgesellschaft Schwarzblut’“, zo beschrijft de band haar werk op de website http://www.schwarzblut.com (dat tevens vergezeld gaat met mijn beelden. Neem zeker een kijkje en nog beter: luister naar de muziek en koop de cd, alleen al om het artwork 😉

Schwarzblut in Burgerweeshuis, Deventer
Schwarzblut in Burgerweeshuis, Deventer
Schwarzblut in Burgerweeshuis, Deventer
Schwarzblut in Burgerweeshuis, Deventer

Helaas is het hoofdstuk van Schwarzblut met het album IDISI ook geëindigd. Ik ben er trots op dat mijn beelden het laatste album mochten verfraaien. Het is een mooie afsluiting van een periode waarin ik de band nauw gevolgd heb, en bevriend ben geraakt met de bandleden.

Advertentie
adsense
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties