Studio opnamen van Aerdewerck

Aerdewerck was een Nederlands / Vlaams muziekgezelschap dat zich had gericht op renaissanceliederen. In 2013 moet het eerste album van deze folkband het daglicht zien. Ik maakte foto’s tijdens de studio opnamen van Aerdewerck voor dat album met de titel Deugenieterij.

Geschatte leestijd: 2 minuten

Studio opnamen van Aerdewerck
Aerdewerck

Aerdewerck had mij eerder al gevraagd voor het maken van een reportage tijdens een van de oefensessies. Daar had ik ook enkele groepsfoto’s gemaakt voor promotie. Ik was er wederom bij tijdens de studio opnamen van Aerdewerck voor het album Deugenieterij bij FUAIME studio in Breda (http://www.fuaimestudio.nl).

Een reklame boodschap
Studio opnamen van Aerdewerck
Aerdewerck

Helaas is na de release van het album de band opgeheven vanwege het overlijden van de zanger Frank ‘Olie’ Overzier. Zijn werk leeft echter voort in het album die een plekje in mijn CD kast heeft. Dat maakt deze set foto’s van de studio opnamen van Aerdewerck erg waardevol.

Galerij

Dit is een selectie van de foto’s die ik tijdens de studio opnamen van Aerdewerck heb gemaakt.

Over het album Aerdewerck

Aerdewerck - DeuGeniterij
Aerdewerck – DeuGenieterij

Wil je meer te weten komen over het album Deugenieterij van Aerdewerck, lees dan een recensie op New Folk Sounds. Helaas is het heel moeilijk om aan een kopie van dit album te komen. Ik heb het ook niet terug kunnen vinden op Spotify.

Advertentie
adsense
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback
11 jaren geleden

[…] werd door de band Aerdewerck gevraagd om ‘even’ langs te komen bij de oefenstudio. Een nieuw bandlid vereist een […]