Terra Gotha XX

Angels & Agony

In september heb ik een fotoshoot gehad voor de flyer van dit festival, dat nu voor de twintigste keer in Vlissingen is gehouden. Op 15 december was het zover met de bands Dolls of Pain, Schwarzblut, XMH en Angels & Agony (in plaats van de aangekondigde V2A).

Het is deze avond heel wat drukker dan de vorige editie. Met Schwarzblut en Angels & Agony op de lijst is dat ook niet zo vreemd. Voor XMH is het natuurlijk een thuiswedstrijd wat zeker in Vlissingen gretig aftrek vindt. Alleen Dolls of Pain is niet uit Nederland afkomstig en zij zijn dan ook de enige die moeten opboxen tegen een afwachtend en afstandelijk publiek. Het kan er natuurlijk ook aan liggen dat ze vroeg in de avond optreden als openingsact van Terra Gotha XX.

Dolls of Pain
Schwarzblut

Wat de avond nog leuker maakte was een korte fotoshoot met de Marc en Reinier van Angels & Agony. De concertfoto’s die ik in 2008 in de Baroeg (Rotterdam) van de band maakte hebben een goede indruk achtergelaten. Genoeg om gevraagd te worden een korte shoot te doen. Met niet meer dan de beperkingen van de zaal, een losse flitser heb ik een aantal foto’s kunnen maken. De eerste indruk laten een set mooie foto’s zien waarvan ik hoop dat ik ze spoedig kan laten zien. Voor nu kan ik alleen de foto’s van het optreden presenteren.

De fotoshoot had als consequentie dat ik een deel van het optreden van XMH heb gemist. Gelukkig was er nog tijd over om een aantal foto’s van dat optreden te maken. Ondanks de slechte licht omstandigheden is het me toch geluk een aantal goede foto’s te nemen.

Een reklame boodschap
XMH
Angels & Agony

Vlissingen ligt op bijna 200 kilometer afstand. Maar het was meer dan de moeite waard. Met dank aan Wim voor het organiseren. 🙂

Alle foto’s zijn te vinden op mijn flick-r pagina:

http://www.flickr.com/photos/nandoonline/sets/72157632257915467/show/

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties