Menu Sluiten

Twee fotoworkshops in oktober

In oktober ga ik twee fotoworkshops geven in het Nationaal Park De Groote Peel. Op 4 oktober komt het onderwerp ‘nachtfotografie‘ aan bod en op 18 oktober wordt een geheel nieuwe workshop gegeven: ‘natuurfotografie‘.

De deelnemers van de eerste workshop nachtfotografie (foto met toestemming van Liesbeth)
De deelnemers van de eerste workshop nachtfotografie (foto met toestemming van Liesbeth)

Ik heb al vaak de vraag gekregen wanneer ik een nieuwe workshop over mijn fotografie geef. Dat moment is dus eindelijk gekomen. De workshop ‘nachtfotografie‘ heb ik enkele jaren geleden al gestart en was vanaf het begin al erg succesvol. Met het onderwerp ‘natuurfotografie‘ breid ik de mogelijkheden verder uit. Als uitvalplek is het Buitencentrum De Pelen gekozen, een geschikte plek vanwaar het gebied perfect te bereiken is.

Advertisements

Zoals bij de workshop ‘nachtfotografie’ heb ik ook voor het onderwerp ‘natuurfotografie‘ een uitgebreide en geïllustreerde digitale reader geschreven. Dit 50 pagina’s dikke document behandelt de belangrijkste aspecten van fotograferen in de natuur. Het dient als basis voor de workshop en kan uitstekend als naslagwerk gebruikt worden.

Een schilderachtige landschap op momenten dat het licht door de bewolking brak
Een schilderachtige landschap op momenten dat het licht door de bewolking brak

Om voldoende aandacht aan de deelnemers te kunnen schenken is gekozen voor een maximaal aantal van 10 deelnemers. Wees daarom op tijd met inschrijven aangezien de eerste aanmeldingen al binnen zijn (hoewel bij succes er volgend jaar een vervolg kan komen). Deelname kost € 49,- per persoon per workshop. Bij deelname aan beide workshops geldt er een korting van 10%.
De workshop ‘nachtfotografie‘ zal rond de klok van 20:00 uur starten, als de duisternis over het land is gevallen. De workshop ‘natuurfotografie‘ start om 6:30 uur zodat we de natuur langzaam uit de nacht zien ontwaken.

De datum van de workshop nachtfotografie is 4 oktober 2014: inschrijven
De datum van de workshop natuurfotografie is 18 oktober 2014: inschrijven

Neem vooral contact op voor meer informatie. Dat kan via het contact form

De knuppelbrug over de moerassen van de Groote Peel
De knuppelbrug over de moerassen van de Groote Peel in het licht van de maan

ulier.

Deze berichten vind je misschien ook interessant

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x