Win een canvas !

Win een canvas !

Vanaf vandaag gaat er een actie van start!

Win een echte Nando Harmsen

Ik verloot de onderstaande foto op canvas, in het formaat 30 x 45, onder iedereen die op mijn Facebook pagina ‘Vind ik leuk’ aanvinkt en het bericht dat ik daar geplaatst heb deelt. (Dit kan ook via de Facebook link in het kader naast deze pagina.)

 

 

www.facebook.com/nandoharmsen

Het canvas wordt verloot wanneer de teller ‘Vind ik leuk’ op 300 komt te staan.

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Wi||em.Annelies Recent comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Wi||em.
Gast
Wi||em.

Das nou jammer, ik doe nog steeds niet aan Facebook.

Annelies
Gast

schitterend

%d bloggers liken dit: