Menu Sluiten

Winkelpagina

Heb je interesse in mijn werk? Dan ben je hier op de winkelpagina op de juiste plaats. Ik bied hier mijn boeken aan via links, en je vind er de link naar WerkaandeMuur, de plek waar ik een deel van mijn fotowerk aanbied. Vind je niet wat je zoekt, of heb je iets specifieks dat je wilt hebben? Neem dan contact met mij op.

Het boek Perfect Belichten

Alles wat je moet weten over het belichten van een foto kun je terug vinden in het boek Perfect Belichten. In vijf uitgebreide hoofdstukken komen alle aspecten aan bod om nooit meer in een situatie te staan waarbij je niet weet hoe je de beste belichting moet doen.

Het boek is de uitgebreide versie van het digitale e-book Licht Vangen. Het bevat een extra hoofdstuk en links naar diverse video’s op Photofacts Academy waarin ik diverse onderdelen in woord en beeld uitleg.

Uiteraard is ook dit boek voorzien van veel prachtige foto’s, tabellen en grafieken om het Perfect Belichten van een foto tot in detail uit te leggen.

Perfect belichten op de winkelpagina van Nando

34,99 euro

Het boek Perfect Belichten is verkrijgbaar via de website van VanDuurenMedia voor 34,99 euro. Gebruik de onderstaande link voor het bestellen van dit prachtige boek.

De bestelpagina met meer informatie


De Landschapsbijbel

In samenwerking met Photofacts en Photofacts Academy heb ik de Landschapsbijbel geschreven. Dit is een handig boek met 101 tips voor de landschapsfotograaf.

Elke pagina bevat prachtige foto, vergezeld met een tip. Het boek is opgedeeld in maar liefst 14 hoofdstukken die elk een apart onderdeel van landschapsfotografie behandeld. Alles komt aan bod, van apparatuur tot compositie, van belichting tot handige apps, en nog veel meer.

De landschapsbijbel op de winkelpagina van Nando

25 euro

Het boek De Landschapsbijbel is verkrijgbaar via Photofacts voor slechts 25 euro.

De bestelpagina met meer informatie


De Fotografiebijbel

De Fotografiebijbel is een samenwerking via Photofacts en Photofacts Academy met verschillende schrijvers/fotografen waarvan ik er een ben. Dit boek bevat verschillende fotografie onderwerpen waar voor elk onderwerp 7 tips gegeven worden. De onderwerpen die je hierin terug vindt zijn vogelfotografie, reisfotografie, portretfotografie, Lightroom, Photoshop, Luminar, macro, en nog veel meer.

In totaal biedt de Fotografiebijbel 105 tips over een keur van verschillende fotografie onderwerpen.

De fotografiebijbel op de winkelpagina van Nando

25 euro

De Fotografiebijbel is verkrijgbaar via Photofacts voor 25 euro.

De bestelpagina met meer informatie


Het e-book Licht Vangen

Het e-book Licht Vangen is een verkorte digitale versie van het boek Perfect Belichten. Het bevat in een prachtig vormgegeven digitaal boek de eerste vier hoofdstukken van Perfect Belichten.

Het is bestemd voor de beginnende fotograaf of gevorderde die alles over het belichten van een foto als naslagwerk wil hebben. Het e-book bevat maar liefst meer dan 80 pagina’s met tekst, afbeeldingen en foto’s. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een aantal oefenopdrachten.

Licht Vangen op de winkelpagina van Nando

15 euro

Het e-book Licht Vangen is verkrijgbaar in mijn eigen webwinkel voor slechts 15 euro. Na betaling krijgt je de gelegenheid om het digitale boek als PDF document te downloaden.

De bestelpagina met meer informatie


Werk aan de Muur

Enkele foto’s van mij zijn verkrijgbaar via de bekende website Werkaandemuur.nl. Via die weg is het eenvoudig om geheel in eigen beheer een van mijn foto’s te bestellen.

Bezoek nandoonline op werkaandemuur.nl

Tref je daar niet de foto die je zoekt? Neem dan contact met mij op en vertel wat voor foto je als muurdecoratie zou willen hebben. Ik kan dan een selectie maken waar je uit kunt kiezen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
Wilma
7 maanden geleden

Hoi Nando, Ik mocht onlangs je boek “landschapsbijbel” ontvangen wegens verlenging van het abonnement op PhotoFacts Academy. In een mail vroeg je samen met Elja om een review via Bol.com. Aangezien ik geen lid/aanmelding bij Bol.com wil en wel een review voor je boek geven, doe ik dit via deze weg.
De L-bijbel is niet een boek om van voor naar achter te lezen. Je moet de tip in je opnemen. Het zijn niet alleen tips, maar geven ook het waarom. stop het in je tas, neem het mee op vakantie.
Groet, Wilma
Een amateur die graag je lessen volgt.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x