Heb je interesse in mijn werk? Dan ben je hier op de winkelpagina op de juiste plaats. Ik bied hier mijn boeken aan via links, en je vind er de link naar WerkaandeMuur, de plek waar ik een deel van mijn fotowerk aanbied. Vind je niet wat je zoekt, of heb je iets specifieks dat je wilt hebben? Neem dan contact met mij op.

Boeken

Ik heb een aantal boeken geschreven voor Photofacts Academy. Daarnaast is er het boek Perfect Belichten. Deze boeken kun je momenteel direct via mijn website verkrijgen.

Winkel voor mijn boeken

E-books

Momenteel zijn er een aantal e-books verkrijgbaar. Een voor gebruik op een smartphone, en een volledig digitaal e-book over belichting.

Winkel voor mijn e-books

Haida filters

Ik gebruik filters van het merk Haida, waarvoor ik ook ambassadeur ben. Deze fantastische filters zijn heel handig in gebruik en perfect voor landschapsfotografie, en zelfs portretfotografie. Ik heb momenteel een klein aanbod beschikbaar. De filters worden geleverd via de Nederlandse importeur www.omnifoto.nl

Winkel voor de Haida filters

Werk aan de Muur

Er is een kleine selectie foto’s verkrijgbaar via Werk aan de Muur. Vind je de foto die je zoekt niet, dan kun je altijd even contact opnemen.

Werk aan de muur

Bekijk mijn aanbod op Werk aan de muur