Menu Sluiten

Winkelpagina

Heb je interesse in mijn werk? Dan ben je hier op de winkelpagina op de juiste plaats. Ik bied hier mijn boeken aan via links, en je vind er de link naar WerkaandeMuur, de plek waar ik een deel van mijn fotowerk aanbied. Vind je niet wat je zoekt, of heb je iets specifieks dat je wilt hebben? Neem dan contact met mij op.

Boeken

Ik heb een aantal boeken geschreven voor Photofacts Academy. Daarnaast is er het boek Perfect Belichten. Deze boeken kun je momenteel indirect via mijn website verkrijgen.

Bekijk mijn boeken

E-books

Momenteel zijn er een aantal e-books verkrijgbaar. Een voor gebruik op een smartphone, en een volledig digitaal e-book over belichting.

Bekijk mijn e-books

Haida filters

Ik gebruik filters van het merk Haida, waarvoor ik ook ambassadeur ben. Deze fantastische filters zijn heel handig in gebruik en perfect voor landschapsfotografie, en zelfs portretfotografie. Ik heb momenteel een klein aanbod beschikbaar. De filters worden geleverd via de Nederlandse importeur www.omnifoto.nl

Bekijk de Haida filters

Werk aan de Muur

Er is een kleine selectie foto’s verkrijgbaar via Werk aan de Muur. Vind je de foto die je zoekt niet, dan kun je altijd even contact opnemen.

Bekijk mijn aanbod op Werk aan de muur

Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
Wilma
1 jaar geleden

Hoi Nando, Ik mocht onlangs je boek “landschapsbijbel” ontvangen wegens verlenging van het abonnement op PhotoFacts Academy. In een mail vroeg je samen met Elja om een review via Bol.com. Aangezien ik geen lid/aanmelding bij Bol.com wil en wel een review voor je boek geven, doe ik dit via deze weg.
De L-bijbel is niet een boek om van voor naar achter te lezen. Je moet de tip in je opnemen. Het zijn niet alleen tips, maar geven ook het waarom. stop het in je tas, neem het mee op vakantie.
Groet, Wilma
Een amateur die graag je lessen volgt.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x