Menu Sluiten

Winkelpagina

Heb je interesse in mijn werk? Dan ben je hier op de winkelpagina op de juiste plaats. Ik bied hier mijn boeken aan via links, en je vind er de link naar WerkaandeMuur, de plek waar ik een deel van mijn fotowerk aanbied. Vind je niet wat je zoekt, of heb je iets specifieks dat je wilt hebben? Neem dan contact met mij op.

Boeken

Ik heb een aantal boeken geschreven voor Photofacts Academy. Daarnaast is er het boek Perfect Belichten. Deze boeken kun je momenteel direct via mijn website verkrijgen.

Winkel voor mijn boeken

E-books

Momenteel zijn er een aantal e-books verkrijgbaar. Een voor gebruik op een smartphone, en een volledig digitaal e-book over belichting.

Winkel voor mijn e-books

Haida filters

Ik gebruik filters van het merk Haida, waarvoor ik ook ambassadeur ben. Deze fantastische filters zijn heel handig in gebruik en perfect voor landschapsfotografie, en zelfs portretfotografie. Ik heb momenteel een klein aanbod beschikbaar. De filters worden geleverd via de Nederlandse importeur www.omnifoto.nl

Winkel voor de Haida filters

Werk aan de Muur

Er is een kleine selectie foto’s verkrijgbaar via Werk aan de Muur. Vind je de foto die je zoekt niet, dan kun je altijd even contact opnemen.

Werk aan de muur

Bekijk mijn aanbod op Werk aan de muur

3 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Carola
Carola
4 maanden geleden

ik kom er op de website niet uit met het Haida systeem maar ik was naar u verwezen van de Nikon groep op fb dus ik heb een vraag ik zoek een betaalbaar filtersysteem voor de sigma 14-24mm 2.8 ik gebruik hem op de Z6. Wat ik begrijp op de site is dat het systeem wel voor sigma is maar niet in combi met Nikon wel met Sony en Leica klopt dit of zit ik er naast en zoja wat kan u me adviseren? ik kom met de Nisi S6 kit uit op ongeveer €850.00 en dat vind ik te… Lees verder »

Wilma
Wilma
1 jaar geleden

Hoi Nando, Ik mocht onlangs je boek “landschapsbijbel” ontvangen wegens verlenging van het abonnement op PhotoFacts Academy. In een mail vroeg je samen met Elja om een review via Bol.com. Aangezien ik geen lid/aanmelding bij Bol.com wil en wel een review voor je boek geven, doe ik dit via deze weg.
De L-bijbel is niet een boek om van voor naar achter te lezen. Je moet de tip in je opnemen. Het zijn niet alleen tips, maar geven ook het waarom. stop het in je tas, neem het mee op vakantie.
Groet, Wilma
Een amateur die graag je lessen volgt.