Workshops in samenwerking met Natuurfotoworkshop.

In 2018 ben ik gaan samenwerken met Natuurfotoworkshop om een aantal workshops te gaan geven op de Strabrechtse Heide, het uitgestrekte gebied tussen Eindhoven, Someren, Heeze en Mierlo. De locatie van deze workshops zijn vanaf 2019 op de Groote Heide, wat onderdeel uitmaakt van de Leenderheide  Er staan er vijf workshops gepland, met drie verschillende thema’s.

Tijdens de workshops Aan het Einde van de Dag en Voor Dag en Dauw wordt uitgebreid ingegaan op het gebruik van de objectieven die je ter beschikking hebt, in combinatie met het standpunt, om daarmee een landschap op een verrassende manier in beeld te brengen.

De workshop aan het einde van de dag

Deze workshops zijn in beginsel geschikt voor de beginnende fotograaf, maar kunnen voor de meer gevorderde fotograaf een eye opener zijn. Het kan de manier waarop je het landschap bekijkt volledig veranderen.

Een reklame boodschap

Na afloop bestaat de mogelijkheid om lid te worden van de speciaal daarvoor ingerichte (geheime) Facebook groep waar foto’s gedeeld kunnen worden, en de mogelijkheid is om vragen te stellen.

Inschrijvingen verlopen via de website van Natuurfotoworkshop en kosten € 69 per persoon. Het maximaal aantal deelnemers is 10.

  • Zaterdag 30 maart 2019: Landschappen in het Duister – Start om 19:30 uur
  • Zaterdag 6 april 2019: Aan het Einde van de Dag –  Start om 17:30 uur
  • Zaterdag 20 april 2019: Landschappen in het Duister –  Start om 19:30 uur
  • Zaterdag 12 oktober 2019: Voor Dag en Dauw – Start om 6:30 uur
  • Zaterdag 26 oktober 2019: Landschappen in het Duister – Start om 19:30 uur

inschrijven kan via de website van natuurfotoworkshop

Deelnemers workshop landschappen in het duister
Deelnemers workshop landschappen in het duister