Menu Sluiten

Workshops en lezingen 2018

workshop en lezingen nando harmsen nandoonline

 

Voor 2018 staan er wederom een aantal fantastische workshops op het programma, waaronder een drietal workshops in samenwerking met Buitencentrum de Pelen in de Groote Peel. Deze bestaan uit een workshop tijdens de zonsopkomst, tijdens de zonsondergang en in de nacht. Ze geven gelegenheid om het hoogveengebied op de grens van Limburg en Noord-Brabant tijdens de mooiste momenten van de dag vast te leggen.  Zoals elk jaar kan er binnenkort ingeschreven worden via de website van Staatsbosbeheer.
>>> meer over de workshops in de Groote Peel

Advertisements

Voor iedereen die nachtfotografie in de stad interessant vindt zijn er twee workshops gepland in het centrum van Eindhoven. De eerste staat al begin maart 2018 op de agenda. De tweede is in november, vlak voor het jaarlijkse evenement GLOW. Voor deze workshops blijven we rondom het station en het TU/e terrein waar een keur aan onderwerpen te vinden zijn die de moeite van het fotograferen meer dan waard zijn. Ik begeleid de deelnemers om de camera zo optimaal mogelijk in te stellen en te gebruiken om de verlichte stad te fotograferen.
>>> meer over de workshop Nachtfotografie in Eindhoven

workshop nachtfotografie eindhoven nando harmsen

 

Natuurlijk zal ook in 2018 de masterclass Natuurfotografie in de Auvergne gehouden worden. Een week intensief fotograferen van de landschappen in de Franse Auvergne. Ook dit jaar zal het verblijf in het sfeervolle La Fougeraie zijn, wat niet alleen een thuisbasis zal vormen voor de tripjes naar de prachtige, sprookjesachtige en uitdagende plekken in dit deel van Frankrijk, maar ook een plek waar elke dag genoten kan worden van de Franse keuken. Genieten als een God in Frankrijk en een week fotograferen erbij. De masterclass zal zowel in juni als in september plaatsvinden. De eerste inschrijvingen zijn al binnen.
>>>> meer over de masterclass Landschapsfotografie in de Auvergne

workshop auvergne fotografie nando harmsen

 

Natuurlijk blijft het ook mogelijk om een privé workshop te volgen, helemaal op maat gemaakt. Neem contact op voor meer informatie.

Ik zie jullie graag terug op een van mijn workshops.

 

Behalve de workshops blijft het in 2018 ook mogelijk om lezingen te boeken. Alle onderwerpen, waaronder een aantal nieuwe, staan overzichtelijk op mijn site vermeld.  Het zijn informatieve lezingen die niet alleen mooie foto’s laten zien, maar ook veel nuttige informatie bevatten over het fotograferen, met veel tips en tricks. De lezingen zijn voor groepen zoals fotoclubs en bijvoorbeeld verenigingen.
>>>> meer informatie over lezingen

Deze berichten vind je misschien ook interessant

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x