Workshop Fotograferen Met Nando

Workshop Fotograferen Met Nando

Advertisements

Wegens de huidige situatie in Nederland zal het fotograferen met Nando niet mogelijk zijn tot alles weer terug bij het oude is. Het is echter wel mogelijk om vrijblijvend afspraken te maken. Eventueel is online les ook mogelijk.

Eén op een workshops

Fotograferen met Nando

Er bestaat de mogelijkheid om een “één op een” workshop te volgen onder de noemer Fotograferen met Nando. Deze deze privé-workshop trekken we samen op pad om te fotograferen, op een locatie die gewenst is. Dit kan in de natuur zijn, maar ook in een stedelijke omgeving. U kunt uw wensen kenbaar maken en in overleg wordt er een afspraak gemaakt. Maar het is ook mogelijk om mee te lopen in een van de gebieden waar ik veel fotografeer, zoals de Strabrechtse Heide, De Stippelberg of de Groote Peel.

Advertisements

nando harmsen nandoonline fotografie

Tijdens het Fotograferen met Nando loopt u mee met een dagdeel fotograferen op locatie. U wordt meegenomen met de voorbereidingen en het fotograferen ter plekke. Compositie, werking van de camera, gebruik van de juiste brandpuntsafstand komen allemaal aan bod. Het einddoel is een serie foto’s van het onderwerp en de plek die uitgekozen is. Deze foto’s worden via email besproken.

De kosten voor de privé workshop Fotograferen met Nando zijn € 175. Neem contact op via het contact formulier met uw wensen of voor meer informatie.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x