Menu Sluiten

Workshop Fotograferen Met Nando

Zo lang het mogelijk is om met twee personen buiten te zijn, zal een workshop Fotograferen Met Nando in principe tot de mogelijkheid behoren.

Tijdens deze workshops zullen we aan alle vereiste of gewenste voorzorgsmaatregelen houden. Dit zal geheel in overleg gebeuren.

Eén op een workshops

Fotograferen met Nando

Er bestaat de mogelijkheid om een “één op een” workshop te volgen onder de noemer Fotograferen met Nando. Deze deze privé-workshop trekken we samen op pad om te fotograferen, op een locatie die gewenst is. Dit kan in de natuur zijn, maar ook in een stedelijke omgeving. U kunt uw wensen kenbaar maken en in overleg wordt er een afspraak gemaakt. Maar het is ook mogelijk om mee te lopen in een van de gebieden waar ik veel fotografeer, zoals de Strabrechtse Heide, De Stippelberg of de Groote Peel.

nando harmsen nandoonline fotografie

Tijdens het Fotograferen met Nando loopt u mee met een dagdeel fotograferen op locatie. U wordt meegenomen met de voorbereidingen en het fotograferen ter plekke. Compositie, werking van de camera, gebruik van de juiste brandpuntsafstand komen allemaal aan bod. Het einddoel is een serie foto’s van het onderwerp en de plek die uitgekozen is. Deze foto’s worden via email besproken.

De kosten voor de privé workshop Fotograferen met Nando zijn € 175. Neem contact op via het contact formulier met uw wensen of voor meer informatie.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Michel Bikkel
Michel Bikkel
25 dagen geleden

Echt een aanrader, ik heb in het voorjaar van 2020 deze workshop gedaan in de Loonse en Drunense Duinen. Halve dag op stap en ongelofelijk veel geleert door eens anders te kijken naar de omgeving en het standpunt waar je staat. Dit in combinatie met je diafragma levert zoveel mooiere (betere) foto’s op!

Tnx Nando voor deze leerzame maar ook gezellige dag!

Groet Michel Bikkel

Laatst bewerkt op 25 dagen geleden door Michel Bikkel
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x