Ben je op zoek naar een workshop fotografie die geheel op jouw wensen is afgestemd? Dan is de workshop fotograferen met Nando perfect voor jou. De workshop word geheel naar jouw wensen samengesteld zodat al je leerdoelen aan bod komen.

Zo lang het mogelijk is om met twee personen buiten te zijn, zal een workshop Fotograferen met Nando in principe tot de mogelijkheid behoren.

Tijdens deze workshops zullen we aan alle vereiste of gewenste voorzorgsmaatregelen houden. Dit zal geheel in overleg gebeuren.

Deze deze Workshop Fotograferen met Nando trekken we samen op pad om te fotograferen, op een locatie die jij graag wil. Dit kan in de natuur zijn, maar ook in een stedelijke omgeving. Maar het kan ook gewoon thuis, als dat de voorkeur heeft. Deze workshop wordt geheel naar jouw wensen samengesteld.

Eén op een workshops

Niemand is hetzelfde, of wil hetzelfde weten. Daarom overleg ik samen met jou hoe deze Workshop Fotograferen met Nando eruit gaat zien. Ik hou rekening met je wensen, met de kennis die je hebt, en natuurlijk met de leerdoelen. In principe is elk fotografie onderwerp mogelijk, zolang het binnen mijn vermogen ligt.

Maar het is ook gewoon mogelijk om mee te lopen in een van de gebieden waar ik veel fotografeer, zoals de Strabrechtse Heide, De Stippelberg of de Groote Peel.

Workshop Fotograferen met Nando

De Workshop Fotograferen met Nando duurt een dagdeel. Dit is ongeveer vier uur, en elk moment van de dag is mogelijk. Na de workshop krijg je de gelegenheid om foto’s in te sturen. Deze foto’s beoordeel ik, waarna deze besproken worden via een online bespreking via Zoom. Het geeft je tevens de gelegenheid om nog vragen te stellen.

De investering voor de privé workshop Fotograferen met Nando is
€ 195 voor een dagdeel.
€ 349 voor een hele dag.

Deze investering zijn exclusief eventueel bijkomende kosten zoals reiskosten, studiohuur of kosten voor een model.

Op verzoek is een leertraject of mentortraject ook mogelijk. Neem contact op via het contact formulier met uw wensen of voor meer informatie.

  Uw naam (verplicht)

  Adres

  Plaatsnaam

  Telefoon nummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Datum gewenste deelname (verplicht)

  Beschrijf wat je wilt leren tijdens deze workshop, of stel een andere vraag.

  Mocht het formulier om wat voor reden ook niet werken, stuur dan je aanmelding direct naar nando@nandoonline.com

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest

  5 Reacties
  Nieuwste
  Oudste
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Werner
  Werner
  2 jaren geleden

  Afgelopen zaterdag een prive workshop van Nando gehad. Het was een geweldige ervaring. Zeer veel geleerd over fotografie, compositie en techniek. Dit kan ik iedereen aanbevelen. Nando bedankt voor voor de leuke ervaring.

  Robin Blenderman
  Robin Blenderman
  3 jaren geleden

  Nando heeft voor ons een workshop op maat gemaakt zodat wij beter inzicht zouden krijgen in ons nieuw aangeschafte apparatuur. Nandi heeft dit zeer goed voorbereid en vakkundig aan ons over gebracht. Het was een zeer leerzame en gezellige dag! Bedankt Nando!

  Michel Bikkel
  Michel Bikkel
  3 jaren geleden

  Echt een aanrader, ik heb in het voorjaar van 2020 deze workshop gedaan in de Loonse en Drunense Duinen. Halve dag op stap en ongelofelijk veel geleert door eens anders te kijken naar de omgeving en het standpunt waar je staat. Dit in combinatie met je diafragma levert zoveel mooiere (betere) foto’s op!

  Tnx Nando voor deze leerzame maar ook gezellige dag!

  Groet Michel Bikkel

  Laatst bewerkt op 3 jaren geleden door Michel Bikkel