Workshop in De Groote Peel

Workshops in samenwerking met Buitencentrum De Pelen

Ook in 2019 bied ik wederom in samenwerking met Buitencentrum De Pelen workshops aan. Voor 2019 zijn dat wederom de workshops “Aan het Einde van de Dag”,  “Voor Dag en Dauw” en “Landschappen in het Duister“. Deze workshops zijn op locatie en behandelen de belangrijkste aspecten van het thema dat aan bod komt. Om voldoende aandacht te kunnen geven zijn het aantal deelnemers beperkt tot niet meer dan vijftien, en voor nachtfotografie tien.
De kosten voor deze workshops zijn € 55,- per persoon.

 

De workshops bestaan uit een stukje theorie en veel praktijk. Ze zijn bestemd voor de beginnende en gevorderde fotograaf met enige kennis van fotografie. Iedere deelnemer ontvangt een uitgebreid ebook waarin alle aspecten van het fotograferen aan bod komt, in eenvoudige duidelijke woorden. Dit ebook is een goede voorbereiding voor de workshop en bied een handig naslagwerk voor later. Er bestaat de mogelijkheid om na deelname toegevoegd te worden aan een Facebook groep waar uw resultaten gedeeld kunnen worden. Deze groep, die vanaf eind 2018 in het leven is geroepen, moet een bron van inspiratie en informatie worden. Deze groep is alleen zichtbaar voor leden.

Workshop Groote Peel

De data 2019

De volgende workshops zijn nu nog onder voorbehoudt:

Locatie:
Buitencentrum De Pelen
Moostdijk 15, 6035 RB Ospeldijk
0495 – 641 497

Ochtend in de Groote Peel

11 Replies to “Workshop in De Groote Peel”

 1. Hallo Nando
  Ik ben een beginnend fotografe. Ik fotografeer ook veel in de peel en heb me opgegeven voor de workshop op 9 maart omdat ik avond en nachtfotografie ook heel mooi vind. . Ik vind het altijd moeilijk om de instellingen goed te onthouden en voel me ook vaak heel onzeker . Zo ook over de workshop. Ben bang dat ik niet goed genoeg ben hiervoor. . Ik volg je ook via instagram en doe ideeen op en inspiratie. Hoop dat je eens naar mijn foto,s wil kijken en misschien wel feedback wilt geven als je zin hebt. Heb voor de workshop ieder geval al een afstandsbediening besteld. Heb 3 lenzen bij mijn nikon d3200. De standaard lens, de zoom lens 55/200mm. En nog een macrolens. Is dat goed voor de workshop?
  Verheug me er ieder geval op. Is mijn eerste workshop.
  Tot dan.

  Met vriendelijke groeten
  Suzanne Delissen

  1. Hallo Suzanne,
   Dank je voor je reactie. Leuk dat je mee doet aan de workshop.
   Je hoeft je niet onzeker of bang te voelen. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en daar waar nodig persoonlijk wat extra aandacht gegeven. Dus dat komt goed.
   Voor de workshop nachtfotografie is een macro en tele zoom niet nodig. Maar ik stuur voorafgaande aan de workshop voldoende informatie om goed voorbereidt deel te nemen.
   Het beoordelen van de gemaakte foto’s zal zeker mogelijk zijn. In de informatie die ik zal sturen, en tijdens de workshop, komt dit nog aan bod.
   Tot 9 maart.
   mvg
   Nando

 2. Hoi Nando, ik heb interesse in de workshop van 9 maart. Kan ik daar al voor inschrijven ?

  1. Hallo John,
   Leuk dat je mee wilt doen.
   Aanmelden is nu nog niet mogelijk. We moeten wachten tot SBB de aanmeldpagina’s online heeft. Daar zijn ze momenteel mee bezig.
   Je kunt mij een email sturen zodat ik je op de hoogte breng op het moment dat de aanmeldpagina online staat. Mijn email is nando@nandoonline.com

 3. Na jouw geslaagde lezing bij fotoclub Beeldhoek in Asten nu de praktijkoefeningen. Ik verheug me er op!

  1. Hallo Brigitte,
   Leuk dat je mee wilt doen.
   Inschrijven is al mogelijk, en ik zag dat ik de link naar de inschrijfpagina’s er nog niet bij had staan.
   Ik heb de links nu erbij gezet.

Een (korte) reactie over wat je ervan vindt wordt op prijs gesteld :)