Wystawa zdjęć Nando Harmsena z Holandii

“Wystawa zdjęć Nando Harmsena z Holandii” Zo staat het te lezen op de website van Bibliotheka Publiczna, waar op dit moment mijn foto’s uit de serie ‘Stilte in de Peel’ worden geëxposeerd. 

Geschatte leestijd: 1 minuut

Het bezoek aan Wolzstyn in Polen was een hele ervaring. Om als een beroemdheid onthaald te worden is vreemd, maar wel lekker. Gedurende de week zijn we in de watten gelegd, en zijn we ondergedompeld in een stukje Poolse cultuur en geschiedenis.

Wystawa zdjęć Nando Harmsena z Holandii

Zo tref je je naam op allerlei plekken, waaronder natuurlijk op de website van de bibliotheek in Wolsztyn. Wanneer je dan beter zoekt kom je uit bij opnamen die gemaakt zijn voor de lokale tv Karat. Het is het interview waarover ik in een van mijn vorige berichten al heb verteld.

Dit interview staat (of stond) op de website van de bibliotheek. Het is gelukkig ook op YouTube te vinden zodat je altijd nog eens terug kan kijken.

http://youtu.be/FYJeN05tg28

Ik ben blij dat er een voice over is gebruikt om mijn gebrekkige Engels voor de Polen verstaanbaar te maken. Na vier dagen Duits spreken, is de omschakeling naar Engels niet bepaald gemakkelijk. Ik hoop maar dat het allemaal goed vertaald is, maar daar twijfel ik niet aan.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties