Zwangerschap fotosessie

Zwangerschapsshoot Jantine

Zwangerschapsfotografie. Dit soort fotografie doe ik niet vaak, maar als ik dan gevraagd wordt is het altijd weer leuk om te doen. Ik probeer dan net een eigen draai aan deze foto’s te geven, zodat ze niet hetzelfde zijn als al die anderen. Dat valt natuurlijk niet mee.

zwangerschap Jantine

Zo werd ik onlangs gevraagd door Jantine om foto’s te maken. Samen met haar zussen, op dezelfde locatie waar ik enkele jaren geleden een loveshoot van Jantine en Evert-Jan fotografeerde. In zekere zin is daarmee de cirkel rond, we zijn terug waar het startte – in zeker zin. Daarbij was het wederom augustus, de tijd dat de wilde bloemen in bloei stonden.

Zwangerschap jantine

Zwangerschap Jantine

Zwangerschapsshoot Jantine

zwangerschap jantine

Een reklame boodschap

Aan de hand van een moodboard hadden we vooraf een aantal ideeën samengesteld, een handvat over de soort foto’s en welke uitstraling ze moesten krijgen. De zussen van Jantine hielpen met de attributen die nodig waren, en bezorgden de nodige relaxte sfeer. Met een heerlijke avondzon aan de hemel was het even worstelen met de juiste plek voor het licht, want als de zon eenmaal onder gaat lijkt deze de dag steeds sneller te willen verlaten.

Zwangerschap jantine

zwangerschap jantine

zwangerschap jantine

zwangerschap jantine

Deze fijne fotosessie en een prachtig zonnig einde van de dag leverde al snel een mooie selectie beelden op. Tot slot was het idee om nog even een foto te maken in de Linge zelf; de kleine rivier die door het landgoed stroomt. Niet bij het water, maar in het water. Dan blijkt dat je voor de juiste compositie zelf ook het water in moet gaan. Dit is echter helemaal niet erg als je dit soort foto’s mag maken.

zwangerschap jantine

Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jos Verheijden
Jos Verheijden
7 jaren geleden

Ik vind alle foto’s erg sfeervol, maar de foto met de zonnebloemen en met name die in het water vind ik van ongekende klasse. Daar straalt voor mij alle respect voor en schoonheid van moeder en kind uit. Heel mooi.

Willem.
Willem.
7 jaren geleden

Mooie sfeervolle foto’s, heerlijke warme uitstraling.