Menu Sluiten

Zwangerschapsfotografie – het vervolg

Rond het einde van het jaar 2013 heb ik de eerste zwangerschapsfoto’s van Kim (en Joeri) gemaakt van wat uiteindelijk een tweeluik moest gaan worden (https://www.nandoonline.com/?p=3041). Nu de zwangerschap zijn einde nadert hebben we de tweede fotosessie gehouden. In plaats van de rustige en besloten thuislocatie was de keuze op Strijp-S in Eindhoven gevallen. Met alles activiteiten die op deze zondag plaats vonden was het alles behalve een rustige omgeving. Toch is het gebied groot genoeg om een aantal rustige plekken te vinden. Op die plekken hebben we in relatieve rust een groot aantal foto’s kunnen maken.

Advertisements

Voor deze fotosessie heb ik besloten om alleen gebruik te maken van het bestaande licht. De dichte bewolking zorgde voor een mooi diffuus licht zonder lastige of harde schaduwen.  Het thema van deze fotosessie is een combinatie van industrial en zwangerschap. Geen traditionele lieflijke omgeving of zoete foto’s, maar de rauwe uitstraling van de vervallen industrie; iets wat meer in het straatje van Kim en Joeri past en waar ze zich ook duidelijk volledig op hun gemak voelen.

Kim en Joeri

         

Op 1 april kwam dan het lang verwachte bericht: “Vanmiddag om 14.05 zijn wij papa en mama geworden van een dochter. Haar naam is Silje Tove Mare en ze weegt 2880 gram.
Hartelijk gefeliciteerd Kim en Joeri.

Deze berichten vind je misschien ook interessant

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Doriene Ruff de Jong
Doriene Ruff de Jong
7 jaren geleden

Wat een superleuke foto’s. Vooral die met die stoere stappers en die kleintjes ertussen. Wauw.

Willem.
Willem.
7 jaren geleden

Geweldig leuke en originele serie. Ik zou er bijna weer vader voor willen worden …. 😉

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x