Zwangerschapsfotografie het vervolg

Rond het einde van het jaar 2013 heb ik de eerste zwangerschapsfoto’s van Kim (en Joeri) gemaakt. Dit moest een tweeluik moest gaan worden. Nu de zwangerschap zijn einde nadert hebben we de zwangerschapsfotografie het vervolg gehouden.

Geschatte leestijd: 3 minuten

In plaats van de rustige en besloten thuislocatie was de keuze op Strijp-S in Eindhoven gevallen. Met alles activiteiten die op deze zondag plaats vonden was het alles behalve een rustige omgeving. Toch is het gebied groot genoeg om een aantal rustige plekken te vinden. Op die plekken hebben we in relatieve rust de zwangerschapsfotografie kunnen doen, het vervolg op de eerste.

Zwangerschapsfotografie - het vervolg

Gebruik van het bestaande licht

Voor deze fotosessie had ik besloten om alleen gebruik te maken van het bestaande licht. De dichte bewolking zorgde voor een mooi diffuus licht zonder lastige of harde schaduwen.  

Het thema van deze fotosessie is een combinatie van industrieel en zwangerschap. Geen traditionele lieflijke omgeving of zoete foto’s, maar de rauwe uitstraling van de vervallen industrie; iets wat meer in het straatje van Kim en Joeri past en waar ze zich ook duidelijk volledig op hun gemak voelen.

Kim en Joeri

Een reklame boodschap
Zwangerschapsfotografie - het vervolg

De zwangerschapsfotografie – het vervolg was nu wel met Kim en Joeri in beeld. Dit geeft natuurlijk een heel andere uitstraling vergeleken met de vorige fotosessie waar het expliciet de bedoeling was om geen gezichten in beeld te hebben. Juist dit soort opdrachten maakt het een heel gevarieerd totaalbeeld.

Zwangerschapsfotografie - het vervolg
Zwangerschapsfotografie - het vervolg

         

Zwangerschapsfotografie - het vervolg

Zwangerschapsfotografie - het vervolg


Op 1 april kwam dan het lang verwachte bericht: “Vanmiddag om 14.05 zijn wij papa en mama geworden van een dochter. Haar naam is Silje Tove Mare en ze weegt 2880 gram.” Hartelijk gefeliciteerd Kim en Joeri.

Heb jij interesse in een zwangerschapsfotosessie? Dan kun je altijd contact opnemen via het contact formulier op deze website, of via mijn trouwfotografiewebsite. Dan weet je zeker dat je een bijzondere en unieke serie foto’s hebt.

Advertentie
adsense
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Doriene Ruff de Jong
10 jaren geleden

Wat een superleuke foto’s. Vooral die met die stoere stappers en die kleintjes ertussen. Wauw.

Willem.
Willem.
10 jaren geleden

Geweldig leuke en originele serie. Ik zou er bijna weer vader voor willen worden …. 😉