Zwangerschapsfotografie – het vervolg

Zwangerschapsfotografie – het vervolg

Rond het einde van het jaar 2013 heb ik de eerste zwangerschapsfoto’s van Kim (en Joeri) gemaakt van wat uiteindelijk een tweeluik moest gaan worden (http://www.nandoonline.com/?p=3041). Nu de zwangerschap zijn einde nadert hebben we de tweede fotosessie gehouden. In plaats van de rustige en besloten thuislocatie was de keuze op Strijp-S in Eindhoven gevallen. Met alles activiteiten die op deze zondag plaats vonden was het alles behalve een rustige omgeving. Toch is het gebied groot genoeg om een aantal rustige plekken te vinden. Op die plekken hebben we in relatieve rust een groot aantal foto’s kunnen maken.

Voor deze fotosessie heb ik besloten om alleen gebruik te maken van het bestaande licht. De dichte bewolking zorgde voor een mooi diffuus licht zonder lastige of harde schaduwen.  Het thema van deze fotosessie is een combinatie van industrial en zwangerschap. Geen traditionele lieflijke omgeving of zoete foto’s, maar de rauwe uitstraling van de vervallen industrie; iets wat meer in het straatje van Kim en Joeri past en waar ze zich ook duidelijk volledig op hun gemak voelen.

Kim en Joeri

         

Op 1 april kwam dan het lang verwachte bericht: “Vanmiddag om 14.05 zijn wij papa en mama geworden van een dochter. Haar naam is Silje Tove Mare en ze weegt 2880 gram.
Hartelijk gefeliciteerd Kim en Joeri.

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Doriene Ruff de JongWillem. Recent comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Doriene Ruff de Jong
Gast
Doriene Ruff de Jong

Wat een superleuke foto’s. Vooral die met die stoere stappers en die kleintjes ertussen. Wauw.

Willem.
Gast
Willem.

Geweldig leuke en originele serie. Ik zou er bijna weer vader voor willen worden …. 😉

%d bloggers liken dit: